Het Praktijkbureau

coach van creatief talent

Coach van Talent

Veel creatieve talenten die hun opleiding aan de kunstacademie hebben afgerond, komen er achter dat het niet zo eenvoudig is om geld te verdienen in hun vak. Ze hebben vaak geen idee hoe ze het moeten aanpakken. Dit komt vooral doordat de opleidingen gericht zijn op de inhoud van het vak. Zo ontstaat er een hiaat tussen de opleiding en de realiteit. Hierdoor is het moeilijk aansluiting te vinden in de maatschappij en zo te voorzien in hun eigen bestaan.

Het Praktijkbureau gaat uit van de gedachte dat je naast ontwerper ondernemer bent. Je bent bezig om jezelf en je werk in de markt te zetten.

Hoe kun je jezelf het beste profileren, hoe kun je een focus en een structuur aanbrengen in je manier van werken om gericht te zoeken naar betaald werk.

Begeleiding is mogelijk op individuele basis maar ook door workshops die al gelang de vraag, in samenwerking met vakexperts worden gegeven.

Meer weten? Bel Danielle Wanders: 06 14 89 26 65 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 

Praktijkbureau op twitter

praktijkbureau RT @CraftsNL: Met de ontwerpwedstrijd ‘Dutch Darlings’ werden makers uitgedaagd om een hedendaags souvenir te ontwerpen op basis van een Ne…
praktijkbureau RT @ffarnhem: Check dit artikel over ArtEZ Fashion Design Arnhem alumnus Barbara Langendijk in deze fantastische top 5 op... https://t.co/H
praktijkbureau @marijehovestad Bedankt! Ik heb de site gevonden en zal contact opnemen met Egbert!

Vacatures

Contact