Het Praktijkbureau

coach van creatief talent

Coach van Talent

Veel creatieve talenten die hun opleiding aan de kunstacademie hebben afgerond, komen er achter dat het niet zo eenvoudig is om geld te verdienen in hun vak. Ze hebben vaak geen idee hoe ze het moeten aanpakken. Dit komt vooral doordat de opleidingen gericht zijn op de inhoud van het vak. Zo ontstaat er een hiaat tussen de opleiding en de realiteit. Hierdoor is het moeilijk aansluiting te vinden in de maatschappij en zo te voorzien in hun eigen bestaan.

Het Praktijkbureau gaat uit van de gedachte dat je naast ontwerper ondernemer bent. Je bent bezig om jezelf en je werk in de markt te zetten.

Hoe kun je jezelf het beste profileren, hoe kun je een focus en een structuur aanbrengen in je manier van werken om gericht te zoeken naar betaald werk.

Begeleiding is mogelijk op individuele basis maar ook door workshops die al gelang de vraag, in samenwerking met vakexperts worden gegeven.

Meer weten? Bel Danielle Wanders: 06 14 89 26 65 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 

Praktijkbureau op twitter

praktijkbureau RT @GdeNijsBik: We hebben een nieuwe subsidieregeling voor cultuurparticipatie, met een bijzondere aanpak. https://t.co/7yOQuvrFsK
praktijkbureau RT @VickyFasten: Ben jij creatieve ondernemers, wil jij professionaliseren en een goed tarief vragen voor je werk? Doe dan de cursus! https…
praktijkbureau RT @CraftsNL: Steun de geweldige en must crowdfunding-campagne Community Dressing: een mode-documentaire over NL'se streekdrachten https://…

Vacatures

Contact