Het Praktijkbureau

Reintegratie creatief talent

Ondersteuning in het zoeken naar een plek op de arbeidsmarkt

danielle wandersHet Praktijkbureau heeft zich na 25 jaar ervaring in de creatieve industrie, gespecialiseerd in het begeleiden en zoeken naar een nieuwe werkplek voor creatief talent. Voor deze doelgroep zijn er weinig tot geen vacatures. Dat betekent dat vooral vanuit de affiniteiten en kwaliteiten van de werkzoekende gezocht moet worden naar aansluitingen en samenwerking in de markt.

  • Mode
  • Interieur
  • Design


Tijdens de Intake wordt met de cliënt besproken welke vorm van begeleiding mogelijk is gezien de achtergrond en de vraag van de cliënt. Via het doorlopen van de cv wordt besproken waar en welk werk gewenst is en welke wijze stappen kunnen worden ondernomen. Het Praktijkbureau biedt specifieke kennis op het gebied van presentatieadvies, oriëntering op de arbeidsmarkt en persoonlijke begeleiding bij het vinden van een nieuwe werkplek. Tijdens de intake wordt samen met de cliënt vastgesteld waar de behoefte van begeleiding ligt en wordt een plan besproken.

Na de intake wordt er een plan van aanpak gemaakt dat naar de opdrachtgever wordt opgestuurd. Na goedkeuring kan gestart worden met het traject dat wat betreft de duur kan worden aangepast aan de vraag van begeleiding.

 

Meer weten? Bel Danielle Wanders: 06 14 89 26 65 Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Praktijkbureau op twitter

praktijkbureau RT @CraftsNL: Met de ontwerpwedstrijd ‘Dutch Darlings’ werden makers uitgedaagd om een hedendaags souvenir te ontwerpen op basis van een Ne…
praktijkbureau RT @ffarnhem: Check dit artikel over ArtEZ Fashion Design Arnhem alumnus Barbara Langendijk in deze fantastische top 5 op... https://t.co/H
praktijkbureau @marijehovestad Bedankt! Ik heb de site gevonden en zal contact opnemen met Egbert!

Vacatures

Contact