Het Praktijkbureau

Coach van talent

mentor Kunstenaars en co

Kunstenaars en Co heeft Danielle Wanders gevraagd is om in totaal 6 talenten te begeleiden. Ieder jaar is er weer een mogelijkheid voor degene die een Wwik heeft om zich in te schrijven voor de begeleiding.

Naast het werk via Kunstenaars en Co begeleidt Het praktijkbureau creatief talent specifiek uit de Mode en Design. Hiervoor zijn naast individuele trajecten ook workshops in voorbereiding die binnenkort van start gaan. Dit jaar zijn het Roos van der Kamp, Mark van Gennip, Jenske Dijkbuis, Floortje Zonneveld, Roos van Soest en Anne Wagemaker.

De workshops zijnontwikkeld in samenwerking met Lobster, een trend- en conceptbureau. Het zal een traject zijn waarin veel aandacht wordt besteed aan individuele punten die vooraf worden geinventariseerd. Zo wordt er in kleine groep mogelijk gewerkt aan een werk of bedrijfsplan, een loopbaanbegeleiding, de verkoop van de producten, mogelijke samenwerkingsverbanden, het doen van aquisitie. Hoe kun je je focus bepalen en een plan maken om je doel te bereiken.

 

Praktijkbureau op twitter

praktijkbureau RT @CraftsNL: Met de ontwerpwedstrijd ‘Dutch Darlings’ werden makers uitgedaagd om een hedendaags souvenir te ontwerpen op basis van een Ne…
praktijkbureau RT @ffarnhem: Check dit artikel over ArtEZ Fashion Design Arnhem alumnus Barbara Langendijk in deze fantastische top 5 op... https://t.co/H
praktijkbureau @marijehovestad Bedankt! Ik heb de site gevonden en zal contact opnemen met Egbert!

Vacatures

Contact